Laatste Nieuws

Marinus van den Berg, gastspreker bij de Stichting Steun bij Rouw

 

Jaarlijks organiseert de Stichting Steun bij Rouw Pijnacker/Nootdorp/Ypenburg een informatieve avond over rouw; steeds met een andere invalshoek. Dit keer wordt het in het kader van het 5 jarig bestaan van de Stichting  groots aangepakt met een lezing van Marinus van den Berg .

Marinus van den Berg was tot voor kort pastor in verpleeghuis Antonius-IJsselmonde in Rotterdam. Voor hij verpleeghuispastor was, werkte hij als pastoraal vormingswerker voor gezondheids- en welzijnszorg in het dekenaat Almelo. 

Marinus van den Berg, gastspreker bij de Stichting Steun bij Rouw

Hij schreef veel goed ontvangen boeken over verlieservaringen en rouwverwerking. Bekende titels van hem zijn onder meer: “Rouwen in de tijd” en “Als het stiller wordt kijk je terug”. Ook schreef hij vele gedichten, die door de vrijwilligers van de stichting regelmatig worden gebruikt in het contact met mensen in de rouw. Al meer dan 25 jaar is hij betrokken bij de activiteiten van de Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK).

 

Donderdag 22 september spreekt Marinus van den Berg over rouw, met speciale aandacht voor rouw na het overlijden van een kind, in de Schakelaar, Mr. Dr. van den Helmlaan 11 in Pijnacker.

Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur; afronding 21.30 uur.

Reserveren kan via de site www.steunbijrouwpny.nl 
Terug
dinsdag 13 september 2016 10:30:44 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob