Laatste Nieuws

Aanmelden Ondernemersprijs 2016

 

De Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp staat dit jaar geheel in het teken van de ondernemer van de toekomst. U kunt uzelf of een collega-ondernemer aanmelden tot 10 oktober. Dit jaar loven we ook de Belofteprijs uit: Welke starter heeft het beste plan en weet dit ook aan de man te brengen? Op 9 november vindt de feestelijke uitreiking plaats. Zet deze datum alvast in uw agenda! 

Ondernemers van de toekomst zijn vernieuwend, houden zich bezig met toekomstige ontwikkelingen en zijn een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen.

Aanmelden Ondernemersprijs 2016

De jury van de Ondernemersprijs let met name op: 

  • Duurzaam ondernemen
  • Sociaal toegevoegde waarde
  • Creatief, innovatief ondernemerschap
 

Aanmelden tot 10 oktober

U kunt uzelf of een collega-ondernemer aanmelden. Wacht niet te lang. Elke deelnemer ontvangt een vragenformulier. Deze moet uiterlijk 10 oktober zijn ingeleverd. 

Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar ondernemersprijs@pijnacker-nootdorp.nl en vermeld daarin: 

  • Om welke prijs het gaat: Ondernemersprijs of Belofteprijs (max. 3 jaar ingeschreven bij KvK)
  • Naam bedrijf
  • Contactpersoon
  • E-mailadres
  • Telefoon 
 

Als u een collega voordraagt: uw motivatie voor de aanmelding en uw contactgegevens. 

De Ondernemersprijs

Voor de ondernemersprijs kiest de jury drie genomineerden. Daarna legt de jury bedrijfsbezoeken af en bepaalt de winnaar. De genomineerden krijgen een professionele bedrijfspromotiefilm; een digitaal ‘visitekaartje’ waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. De films worden vertoond op de Ondernemersavond en maken deel uit van de promotiecampagne ‘Natuurlijk ondernemen Pijnacker-Nootdorp’. 

De Belofteprijs

Welke starter (max. 3 jaar ingeschreven bij KvK) heeft het beste plan en weet de markt hiervoor warm te maken? Starters moeten dit de jury in een elevator pitch laten zien. De deelnemers krijgen vooraf een pitchtraining. De jury kiest de finalisten en het publiek bepaalt de winnaar. Van de finalisten wordt verwacht dat zij aan de slag gaan om zelf de meeste stemmen binnen te halen. Als steuntje in de rug mogen ze een professionele videopitch laten opnemen. 
Terug
dinsdag 13 september 2016 09:42:00 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob