Laatste Nieuws

10 september Dag van de Democratie

 

Zaterdag 10 september 2016 is het Dag van de democratie in Pijnacker-Nootdorp. In heel Nederland pakken gemeenten de kans aan om burgers te betrekken bij de lokale democratie. De gemeente Pijnacker-Nootdorp doet ook mee! 

Ook de raad van Pijnacker-Nootdorp pakt deze kans om u te betrekken bij de lokale democratie. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn raadsleden op twee locaties aanwezig om naar u te luisteren, in gesprek te gaan en informatie te geven en zo de betrokkenheid bij de lokale democratie te vergroten. Kinderen kunnen meedoen aan dekleurwedstrijd.

10 september Dag van de Democratie

Waar vindt u ons?

U vindt ons op zaterdag 10 september in Winkelcentrum Ackershof, op het Raadshuisplein in Pijnacker. Tegelijkertijd vindt hier de grote Lego bouwwedstrijd plaats.
De tweede locatie is Winkelcentrum de Parade (bij de ingang Jumbo). In winkelcentrum de Parade vindt die dag het 'Levend standbeeldenfestival' plaats. 

Internationale dag van de Democratie

15 september is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Democratie. Sinds enkele jaren wordt er ook in Nederland aandacht besteed aan deze dag. Met één reden: 

mensen laten beseffen hoe belangrijk het is dat ze in vrijheid hun stem kunnen laten horen 

Dit jaar vinden er in Nederland op 10 september in diverse gemeenten en provincies activiteiten plaats om politiek dichter bij de inwoners te brengen.
Terug
donderdag 8 september 2016 11:00:25 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob