Laatste Nieuws

Rijswijks Jeugdtheater opent nieuw theaterseizoen tijdens Strandwalfestival.

 

Vol enthousiasme luiden de opleidings-en productiegroepen van het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) het nieuwe theaterseizoen in tijdens het jaarlijks Strandwalfestival.

De eerste previews van het 43e theaterseizoen van het Rijswijks Jeugdtheater zullen traditiegetrouw worden gepresenteerd tijdens het Strandwalfestival in Rijswijk. Op 10 september zullen zowel op het jeugdpodium op de van Vredenburchweg als in de Rijswijkse Schouwburg de spelers van het Rijswijks Jeugdtheater hun niet geringe talenten tonen.

Door Dick Muijs.

Rijswijks Jeugdtheater opent nieuw theaterseizoen tijdens Strandwalfestival.

Zo wordt er na de bekende lampionnenoptocht door de productgroepen van het Rijswijks Jeugdtheater een voorproefje gegeven van de musicals doe zij komend seizoen gaan spelen. Met trots presenteren onze productgroepen een voorproefje van SHREK- (november 2016 Rijswijkse Schouwburg), LUCKY STIFF ( februari 2017 Rijswijkse Schouwburg) , en ANNIE (april 2017 Rijswijkse Schouwburg).

Kaarten voor de avondvoorstellingen tijdens het Strandwalfestival zijn op 10 september gratis af te halen bij de RJT kraam op de Strandwalmarkt aan de van Vredenburchweg en/of aan de kraam van de Rijswijkse Schouwburg. Meer informatie over de voorstellingen zijn te vinden op de website van het Rijswijks Jeugdtheater, www.rijswijksjeugdtheater.nl
Terug
zaterdag 3 september 2016 09:30:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Dick Muijs