Laatste Nieuws

Medewerkers Albert Heijn 8 weken op expeditie in Afrika

 

Al jaren haalt Albert Heijn groente en fruit uit Afrika. Maar waarom zo ver? En hoe staat het met de kwaliteit en levert het ook wat op voor de lokale gemeenschap? Vier jonge winkelmedewerkers van Albert Heijn gaan het met eigen ogen ontdekken.
Erik, Esmee, Sander Dobbenga, medewerker van Albert Heijn Nootdorp en Esmee vertrekken a.s. zondag 2 juli voor acht weken naar Ghana, Kenia, Zimbabwe, Zambia en Zuid-Afrika voor Expeditie AHFRIKA.

Elke week krijgen ze een challenge en strijden ze in twee teams tegen elkaar. Op zoek naar de verhalen over Albert Heijn in Afrika, en de Albert Heijn Foundation die dit jaar 10 jaar bestaat. Expeditie AHFRIKA is vanaf 12 juli wekelijks te volgen via Appie Today .

Medewerkers Albert Heijn 8 weken op expeditie in Afrika

De AH Foundation
In 2007 heeft Albert Heijn samen met ontwikkelingsorganisaties ICCO en Fair Match Support de AH Foundation opgericht. De Foundation investeert in projecten op het gebied van huisvesting, medische zorg, onderwijs en economische ontwikkeling. Jaarlijks doneren Albert Heijn en zijn leveranciers een percentage van de omzet in de Foundation. Deze intensieve samenwerking met leveranciers levert naast een voortdurende kwaliteit en beschikbaarheid van mooie producten ook nieuwe kansen voor lokale gemeenschappenen kleine boeren op.
Terug
dinsdag 27 juni 2017 13:04:06 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: admin