Laatste Nieuws

Citymarketing: Samen merken

 

Sinds 2016 wordt er in Pijnacker-Nootdorp gewerkt aan een sterker profiel voor onze gemeente met de slogan Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp. Met citymarketing zorgen we ervoor dat Pijnacker-Nootdorp bekender wordt en het imago verbetert. En dat kunnen we niet alleen, dat doen we graag samen.

In het kader van ‘samen merken’ heeft Citymarketing Pijnacker-Nootdorp een Alliantie Lab georganiseerd. De bedoeling daarvan was om te kijken hoe we met elkaar Pijnacker-Nootdorp beter op de kaart kunnen zetten.

Citymarketing: Samen merken

Allianties

Voor het Alliantie Lab waren verschillende bedrijven, ondernemers, maatschappelijke en culturele instellingen en evenementenorganisatoren uitgenodigd. Dit heeft geresulteerd in vijftien uiteenlopende allianties. U vindt ze terug op de Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp website: www.natuurlijkpn.nl/samen-merken.

Doet u mee?

Ook u als bewoner of ondernemer kunt zich hierbij aansluiten. Doet u ook mee met een alliantie? Of wilt u een nieuwe alliantie aanmelden? Dat kan NATUURLIJK! Mail naar info@natuurlijkpn.nl en wellicht staat u binnenkort ook genoemd als merkpartner.

Meer weten?
Terug
donderdag 25 mei 2017 08:05:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob