Laatste Nieuws

Wilt u een huis kopen of verkopen , dan kan ik u helpen.

 

Mijn naam is Netty Woelders,  en woon sinds 2001 op Ypenburg.  Ik ben een gediplomeerd kandidaat makelaar wonen, geregistreerd in het K-RMT Register. Ik wil graag dat de bewoners op  Ypenburg en omgeving weten dat ik makelaar ben en dat zij mij kunnen inschakelen voor de aan-of verkoop van hun woning.

De opleiding die ik heb gevolgd omvatte Privaatrecht en Publiekrecht, Bouwkunde, Financiën en Taxaties en Vastgoedeconomie, Marketing en Makelaardijleer.

“Omdat ik niet op een groot kantoor werk maar kleinschalig ben ik zeer flexibel in het hanteren van tijden. Ik ben dan ook na kantooruren beschikbaar en u heeft maar één aanspreekpunt. Ik kom graag naar u toe, ik ontzorg u graag bij aankoop van uw droomhuis of verkoop van uw woning.  Mensen hebben steeds minder tijd, ik neem graag het zoeken voor u uit handen “ zo zegt Netty.  

Wilt u een huis kopen of verkopen , dan kan ik u helpen.

“De trend in de makelaardij is dat er steeds meer online wordt gedaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk contact , face to face, zodat je weet met wie je te maken hebt. Hoe je iemand kan helpen, waar diegene behoefte aan heeft.  Wederzijds vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel, evenals persoonlijke betrokkenheid” vervolgd Netty.

Netty  is te bereiken via  www.deresidentiemakelaar.nl  Facebook en instagram. Daar plaatst zij regelmatig  berichten op zoals haar studie Register Makelaar Taxateur, en een overzicht van subsidies van de Gemeente Den Haag. Voor deze studie moet zij alles weten over de huizenmarkt in Den Haag en omgeving. Als zij daarvoor slaagt is zij NVM Makelaar. Netty heeft nog wel een tip: Het is nu een goede tijd om een huis te kopen, want de rente is laag en je kan dit jaar nog tot 101% van de waarde van je koophuis lenen. Volgend jaar wordt dit 100%. Meer weten of afspraak maken? Tel: 06-10193394 of via what’s app of info@deresidentiemakelaar.nl

Foto: Netty Woelders helpt u graag bij het kopen of verkopen van uw huis.
Terug
maandag 22 mei 2017 10:00:36 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob