Laatste Nieuws

Van Rijt Optiek opende haar deuren in winkelcentrum Ypenburg.

 

Jongstleden woensdagmiddag 17 mei opende Van Rijt Optiek haar deuren in ons winkelcentrum aan de Oude kustlijn 103. “Opgegroeid met gevoel voor kwaliteit en respect voor de klant en een open oog voor alles wat mooi is, wil ik mijn klanten in een stijlvolle ambiance het beste bieden wat er in de optiek te koop is”, aldus van Rijt.

Gastvrijheid, Kwaliteit, en Service staan bij Van Rijt Optiek met hoofdletters geschreven. De waardering van mijn klanten stimuleert mij steeds weer op zoek te gaan naar dat ene bijzondere montuur, of die nog onbekende collectie waarmee ik u en mijzelf kan verrassen.

Van Rijt Optiek opende haar deuren in winkelcentrum Ypenburg. U bent altijd van harte welkom bij Van Rijt Optiek. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via 06-11001970 of laat een berichtje achter op ons contactformulier wat u vindt op onze website www.vanrijtoptiek.nl  Onze kwaliteit is: Deskundige oogmeting, Eerlijk advies, Persoonlijke benadering, Twee jaar garantie en altijd verse koffie…… Onze openingstijden zijn: dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 uur tot 20.00 uur, en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.  Zondag en Maandag gesloten. Het adres: Oude kustlijn 103.


Terug
zaterdag 20 mei 2017 08:08:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Dick Muijs